+36 30 604 4723 hello@miskolczibau.hu

TETŐ

A tartós és viharbiztos tető a minőségi alapanyagoknál kezdődik. A Miskolczi Bau kínálatában strapabíró elemeket és esztétikus megoldásokat találsz egyedi igényeid megvalósításához. Görgess lentebb tető alapanyagaink megtekintéséhez!

Cserép, zsindely, lemeztető

A tartós és viharbiztos tető a minőségi alapanyagoknál kezdődik. A Miskolczi Bau kínálatában strapabíró elemeket és esztétikus megoldásokat találsz egyedi igényeid megvalósításához. Görgess lentebb tető alapanyagaink megtekintéséhez!

Fűrészáru, OSB

A Miskolczi Bau kínálatában minőségi fenyő és lombos fűrészárut találsz. Gerenda, tetőléc, szarufa, deszka, padló, irányított szálú OSB és faforgácslapok. Válogass széles kínálatunkból, valósítsd meg az elképzeléseid költséghatékonyan és garantált tartóssággal!

Lambéria, hajópadló

A Miskolczi Bau kínálatában magas minőségű lambéria és hajópadló ajánlatokat találsz.
Minden térbe illeszkedő és tartós termékek közül válogathatsz, legyen szó terasz, szauna építésről vagy álmaid hálószobájáról. Kártevőmentesített faanyagok bútorfelületre csiszolva, vákuumfóliába csomagolva. Időtálló megoldások, deformálódás nélkül, padló- és falburkolásra is.

Tetőtéri ablak

A Miskolczi Bau kínálatában Velux tetőtéri ablakok közül válogathatsz.
Engedd be a természetes fényt otthonodba!
Energiatakarékos ablakok többrétegű üvegezéssel, burkolókerettel, választható kivitelezésben. Viharbiztos, hőszigetelt megoldások, szellőzőnyílással és részszellőzővel, amelyek zárt állapotban is bizosítják a friss levegő áramlását.

Kémények

A Miskolczi Bau kínálatában többféle kialakítású kéményt találsz, melyek energiatakarékosak, strapabírók és jó szellőzésűek. Biztosítsd otthonod melegét környezetkímélő és jól szigetelő kéménnyel a legkisebb hőveszteség érdekében!

Csatorna

A Miskolczi Bau kínálatában többféle anyagból készült, különböző kialakítású csatorna elemeket találsz.
Lefolyó, eresz idomok PVC és fém alapanyagokból. Félkör, négyszög és további szelvénytípusok.
Alsó és oldal kifolyású eresz elemek lombfogó kosárral és egyéb kiegészítőkkel a hatékony esővíz-elvezetés érdekében, zajcsillapító megoldásokkal.

Tetőkiegészítők

Ne bízd a véletlenre, gondolkodj hosszú távon! A tartós és stabil tetők nélkülözhetetlen elemei a kiegészítők, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy professzionális kivitelezés mellett elkerülhető legyen a beázás vagy egyéb károsodás a tetőszerkezetben.
Tekintsd meg tető kiegészítő kínálatunkat!

Csavarok

Facsavarok, lemezcsavarok, fúrócsavarok, gyorsépítő és szárazépítészeti csavarok, menetes szárak és szemes csavarok a Misckolczi Bau kínálatában.
Tartós és erős megoldások további csavarok nélkül.